37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Paris Saint-Germain 1:0

Již sestupující Le Mans, jehož pád se definitivně stvrdil po středeční prohře na půdě Nancy, si alespoň spravilo chuť na PSG, které doma zdolalo těsně jednou brankou, kterou si sám vstřelil ze začátku utkání hostující Armand. Až příliš pohodlně se Pařížané, čerství vítězové Coupe de France, prezentovali proti svému soupeři, a tak se jejich touha zisku desáté pozice rozplynula.

Bylo vidět, že se Le Mans chce rozloučit s nejvyšší soutěží před vlastními diváky s největší parádou. První půle byla jasně v jeho režii a už v 9. minutě padla nakonec jediná branka utkání. Po nepovedeném návratu na ligové trávníky proti Grenoblu, kde PSG prohrálo potupně s posledním Grenoblem 0:4, musel gólman Coupet tentokráte skousnout nešťasné inakosvání.

Domácí Le Tallec obešel obránce Sakha, chystal se na střelu, ale tu za něj vymyslel Armand, jenž si srazil balón do vlastní sítě. Velmi blízko k dvoubrankovému vedení měl poté Maïga, jenž po uvolnění od Le Talleca nastřelil pravou tyčku. Maïga se rovněž ocitl tváří v tvář Coupetovi, pařížský brankář byl však včas na pozoru.

Druhá půle už tak jednoznačná nebyla a i hosté začínali vystrkovat růžky s ulity. Ovono se potil proti pokusu Erdinga, zablokoval též Makeleleho a Chantomeho střela měla také velmi dobré parametry. Chybu Narryho mohl potrestat Sankhare, ale i tady zůstala branka nedobytná, takže MUC72 mohlo slavit svou šestou domácí výhru v sezóně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

9 min 1:0 Amand vlastní gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele