20. kolo
16.01.2010 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Lorient 0:3

Fotbalisté Le Mans spadli po domácí prohře s Lorientem zpátky do sestupové propasti. Jeho konkurent St. Étienne totiž uspěl na půdě posledního Grenoblu a vytvořil si nyní na sedmnácté pozici náskok tří bodů. Jasnou výhru hostí 3:0 zařídil Olivier Monterubbio, autor dvou branek a jedné asistence.

Svěřenci kouče Arnauda Cormiera, kteří v lize neprohráli tři z posledních čtyř utkání, přitom do zápasu špatně nevstoupili. Ve 13. minutě zakombinovali Le Tallec s Dossevim, ale střela druhého jmenovaného skončila jen v náruči gólmana Audarda. To už hosté hráli bez klíčové postavy Kevina Gameira, jenž musel kvůli zranění už v páté minutě vystřídat.

O osm minut později se Lorient i bez něj přesto ujal vedení. Centr z rohového kopu Monterrubia našel Koscielnyho a ten otevřel skóre utkání. Koscielny musel plnit rovněž defenzivní povinnosti, především pak ve 35. minutě, když musel na brankové čáře zasahovat proti hlavičce Abdiho, ačkoli tyhle povinnosti by měl jinak splnit nestíhající gólman Audard.

Rána domácího Dosseviho čtyři minuty před koncem k vyrovnání nevedla, a tak bretaňský soupeř přidal těsně před pauzou druhou branku. Monterrubioův přímý kop si totiž nešťastně do vlastní sítě usměrnil obránce Camara, snažící se o zahnání šance mimo nebezpečí. Definitivní ránu pak zasadil v 53. minutě znovu hvězda utkání Monterrubio.

Gólman Audard vyhodil míč na Le Lana, jenž parádně nabil na nechytatelnou volej třiatřicetiletého záložníka. Le Mans se ve zbytku zápasu snažilo s výsledkem něco udělat, nýbrž marně. Pár šancí zkrátka nic nezměnilo na jeho bezgólovém účtu, natožpak o třech bodech pro parádně hrající Lorient.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele