15. kolo
29.11.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AS Saint-Étienne 1:1

Duel mezi Le Mans a St. Etienne svého vítěze nenašel. Hosté se sice v 17. minutě zásluhou Ilana ujali vedení, ale dvacet minut před koncem vyrovnal domácí Le Tallec a rozhodl o dělbě bodů.

Remíza příliš nepomohla ani jednomu celku, St. Etienne je na sedmnácté pozici, domácí jsou na tom ještě hůře a patří jim osmnáctá, tedy sestupová příčka.

První šanci utkání si v 15. minutě vytvořilo Le Mans. Le Tallec oklamal tři obránce hostů a přesným centrem našel Thomase. Ten však z dobré pozice trefil pouze gólmana Janota. Hosté na tuto příležitost odpověděli nejlepším možným způsobem - hned o dvě minuty později se ujali vedení. Benalouane našel milimetrovou přihrávkou Saka. Ten si balón zpracoval na hrudi a poté přihrál Ilanovi, který měl vcelku jednoduchou pozici ke skórování - 0:1.

První poločas poté přinesl ještě dvě vážnější šance. Čtyři minuty před přestávkou se k hlavičce dostal domácí Helstad, ale jeho pokus skončil v náručí gólmana Janota. Poté hlavní rozhodčí neuznal branku hostujícímu Bergessiovi pro údajný faul na brankáře Le Mans Makaridzeho.

Sporný moment přinesl i úvod druhé půle, tentokrát byla domácím fotbalistům upřena penalta, když Le Talleca fauloval v pokutovém území Matuidi.

Le Mans se vyrovnání nakonec dočkalo v 72. minutě, Baal poslal do šestnáctky hostů centrovaný míč, na který si nejvýše vyskočil Le Tallec a hlavičkou k pravé tyči vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
jhony16

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele