25. kolo
20.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 1:0

Útočník St. Etienne Riviére rozhodl jedinou brankou utkání deset minut před koncem o tom, že v sobotní večer zůstanou všechny body na Stade Geoffroy-Guichard.

Domácí o sobě dali vědět hned po deseti minutách hry, ale volej z kopačky Payeta dokázal akrobatickým zákrokem zneškodnit gólman hostů Joudren. Na druhé straně obral Montaňo o míč domácího Fernandese, ale jeho pokus mířil vysoko nad branku St. Etienne. O pár chvil později se do šance znovu prodral aktivní Montaňo, ale ani tentokrát nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Po půlhodině hry se k hlavičce dostal domácí Bergessio, ale s jeho pokusem si gólman hostů věděl rady. Druhý poločas začal šancí Montpellieru, u které opět nechyběl nejaktivnější hráč hostů Montaňo. Tentokrát si jeho střela cestu na branku našla, ale skončila v náručí gólmana Janota.

Zlom přišel deset minut před koncem zápasu. Matuidi našel centrem Riviéreho, který přesnou hlavičkou rozveselil všechny domácí fanoušky. A skóre se mohlo měnit i podruhé - v nastaveném čase se do dobré příležitosti dostal Payet, ale nedokázal překonat gólmana Joudrena.

I přesto nemusí domácí útočník smutnit, jeho tým vyhrál nejtěsnějším rozdílem a připsal si veledůležité tři body do tabulky.

Naopak Montpellier promarnil svou příležitost bodově se dotáhnout na Bordeaux, které má díky blížícímu se utkání Ligy mistrů zápas s Auxerre odložen. Jestli tohoto zaváhání využije Lille, bude jasno v neděli večer, kdy právě třetí celek tabulky hraje svůj zápas v Rennes.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele