32. kolo
10.04.2010 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Valenciennes FC 2:1

Monako si připsalo svou desátou domácí výhru, opevnilo se na deváté pozici a teoreticky ještě může zabojovat o evropské poháry. Valenciennes se sice ujalo vedení po první půli, lepší výkon knížecího klubu ale nakonec zaslouženě slavil tři body. V 61. minutě srovnal krásným způsobem Nene a druhý gól přidal o čtvrthodiny později Maazou.

Zazvonila tyčka už po třech minutách, monacký Haruna trefil z přímého kopu konkrétně tu pravou. O chvilku později se dokonce zatřepotala síť po voleji Muratoriho, ale rozhodčí Guillard branku neuznal kvůli předchozímu faulu domácího Parka na soupeře. Na druhé straně vypálil nebezpečně Danic, ve 37. minutě však už VA udeřilo gólově.

Danicův centr ze standardky našel stopera Biševace, velesvátečného střelce, který se v Ligue 1 trefil poprvé od 26. září. Dvě minuty po přestávce mohl skórovat domácí Nene, akorát že jeho střela zase orazítkovala jenom tyč.

Monako nakonec zaslouženě vyrovnalo v 61. minutě, hostující gólman Penneteau tentokráte neměl proti Neneho ráně z přímého kopu nejmenší šanci. Vítěznou branku poté zařídil Maazou. Do šance mu nahrál hezky Haruna, Maazou se zbavil obránce Angouy a pohotově zamířil mezi tři tyče.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele