17. kolo
13.12.2009 17:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Lille OSC 0:4

Lille pokračuje ve fantastických výkonech a v neděli večer nasázelo čtyři branky už čtvrtému mužstvu v řadě. Po Valenciennes, Lyonu a St. Etienne se hostujícím fotbalistům musel poklonit i knížecí klub z Monaka.

V zajímavém utkání bylo k vidění hodně šancí, skóre se ale začalo měnit až před koncem prvního poločasu. V 39. minutě hosté rozebrali obranu Monaka, míč se na hranici pokutového území dostal na kopačku De Mela a ten střelou k tyči poslal Lille do vedení.

V 55. minutě dal o sobě znovu vědět útočník De Melo, kterého nechala domácí obrana při rohovém kopu zcela nehlídaného v šestnáctce. Brazilec tak neměl se zakončením problém a hlavou poslal Lille do dvoubrankového vedení. Dvacet minut před koncem střetnutí se na branku domácích hnal Gervinho, v pokutovém území však byl sražen Alonsem a sudí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Cabaye a tvrdou ranou k pravé tyči donutil některé diváky domácích pomalu odcházet domů - 0:3.

Definitivní tečku za zápasem udělal střídající Aubameyang, který si zaběhl za obranu domácích a s přehledem poslal míč pod vybíhajícím gólmanem Ruffierem. Lille tak knížecímu klubu připravilo těžký direkt v podobě čtyřbrankového přídělu před vlastním publikem.

Šňůra vítězství katapultovala Lille už na třetí místo tabulky Ligue 1, Monako je až dvanácté.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prece neni mozny, aby tym na domacim stadionu drtil jakehokoliv soupere rozdilem tridy a venku prohraval s svitici 0 na ukazateli skore.

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele