30. kolo
29.03.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Auxerre odmítlo nabídku dostat se do čela Ligue 1

24 hodin po Montpellieru se objevil další tým, který odmítl jít do čela nejvyšší francouzské soutěže. Pondělní dohrávka 30. kola mezi Monakem a Auxerre skončila bezbrankovou remízou.

Utkání nabídlo jen několik šancí a diváka nemohlo příliš pobavit. Daleko více ze hry měli hosté, ale nedokázali vstřelit branku. První příležitost viděli diváci už ve druhé minutě, kdy hostující Birsa zahrával volný kop, který zneškodnil gólman Monaka Ruffier. V 18. minutě hosté velmi rychle nakrátko rozehráli přímý kop, ale Jeleń netrefil knížecí branku. Největší příležitost prvního poločasu spálil ve 22. minutě hostující Coulibaly, který po rohovém kopu Birsy hlavičkoval těsně vedle.

Monako bylo sice v úvodu druhé půle aktivnějším týmem, Nené posunul míč na Alonsa, ten však ztroskotal na gólmanovi Sorinovi. Závěr zápasu ale opět patřil Auxerre. Osm minut před závěrečným hvizdem mohl rozhodnout Jeleń, ale jeho branka pro ofsajd neplatila. Oba týmy si tak rozdělily bod za bezbrankovou remízu.

Situace na čele tabulky je extrémně vyrovnaná, první tři týmy mají shodně 56 bodů, vedoucí Bordeaux má ale k dobru dvě utkání. Na dvojici Montpellier - Auxerre dotírá další trojice mužstev, která ztrácí dva, respektive tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com, frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele