7. kolo
28.09.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Toulouse FC 0:1

Hostující Toulouse se díky brance Gignaca v nastaveném čase radovalo ze tří bodů a posunulo se na hodně překvapivé druhé místo Ligue 1 místo Marseille. Jeho série neporazitelnosti tak trvá už šest kol.

André-Pierre Gignac se stal znovu hrdinou utkání. Před týdnem jeho dvě branky pomohly k výhře Toulouse 2:1 nad Sochaux, nyní vstřelil rozhodující trefu v samotném závěru. Valenciennes i Toulouse ve středu vypadly smolně až na penalty z Ligového poháru, a výhra tak hostům přišla hodně vhod.

Oba týmy hrály v první půli vyrovnaný zápas. Nejprve šestadvacetiletý strážce branky Carrasso zastavil pokus Danica, pak včasným vyběhnutím zastoupil zmatenou obranu a zabránil Belmadiovi v jakémkoliv podnikání. Na druhé straně se po Mansarého centru pokoušel hlavičkovat Gignac, stejným způsobem pak vyhořel na brankáři Penneteauovi i Braaten.

Ve druhé půli už si Gignac o gól říkal. Po 51 minutách svou střelou hodně Penneteaua zmátl, ten se stačil se štěstím přemístit, pak namazal spoluhráči Bergougnouxovi, jenže ten míč napálil jen do připraveného muže v rukavicích. V tom nejdůležitějším momentu, to znamená v nastaveném čase, však Gignac dokázal skórovat, když ho skvělým pasem našel Sissoko. Penneteau si sice šáhl nohou na míč, ale přesto mohl jen smutně hledět, kterak míč směřuje do sítě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toulouse vyhraje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele