25. kolo
21.02.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse pouze remizovalo s Valenciennes 0:0

Toulouse na svém stadionu nedokázalo porazit sestupem ohrožené Valenciennes a na vedoucí Lyon ztrácí již 7 bodů.

Fialovo-bílí tak nevyužili šanci na předskočení druhého PSG a nadále zůstávají na třetím místě. Prodloužili tak svou sérii neporazitelnosti již na deset zápasů. Valenciennes i přes získaný bod zůstává na sedmnáctém místě. Pouhý bod před sestupujícím St. Etienne.

Do zápasu lépe vkročili hosté z Valenciennes. Po sedmi minutách se ke střele odhodlal Lacourt a jeho rána protáhla gólmana Carrassa. Brankář Carrasso se vytáhl opět vytáhl o pár okamžiků později, když zlikvidoval Sanchezovu hlavičku po rohovém kopu.

Lacourt zezačátku pořádně proháněl obranu domácích. Prošel přes Capoueho, jeho projektil ale po teči Fofany chytil Carrasso. Domácí se do první vážné šance dostali až ve 36. minutě. Jeremy Mathieu se z dálky napřáhl a orazítkoval břevno Penneteauovy branky.

Zatímco v první půli byli lepším týmem hosté, ve druhé polovině zápasu to byli domácí, kteří svého soupeře proháněli. Prvního gólu se mohli dočkat po hodině hry. Fofana si skvěle naskočil na Bonnetův centr z přímého kopu, ale Penneteau svůj tým poprvé výrazně podržel.

Další důležitý zákrok valencienneského brankáře přišel o pár okamžiků později, když zachytil Bonnetovu střelu. Následně se neprosadil ani Ebondo, který hlavou minul branku. Ebondo se neprosadil ani v 77. minutě, když se prodral před gólmana hostů. Nedokázal ale zamířit přesně a ani podruhé nemířil mezi tři tyče. Zápas tak skončil bez branek.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele