23. kolo
07.02.2009 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Le Mans UC 72 2:0

Fotbalisté Le Mans nedokázali pod novým koučem Jeandupeuxem vstřelit v Toulouse branku a domů odjíždějí bez jediného bodu. Domácí totiž byli úspěšní hned dvakrát, těsně před koncem první půle otevřel skóre Sissoko, vítězství Toulouse definitivně potvrdil deset minut před koncem Gignac.

Toulouse od úvodních minut dostávalo hosty pod tlak, gólman Le Mans musel zkraje utkání zasahovat proti střelám Gignace a Mathieua. Nejblíže gólu byl ve dvacáté minutě Gignac, ale nedokázal trefit branku. Ve 40. minutě zahrozilo Toulouse znova, Mathieu poslal do velké šance Braathena, jeho střelu z voleje dokázal brankář hostů Roche vyrazit do bezpečí. Gólový úspěch přinesla až šance s pořadovým číslem pět. Ve 43. minutě přišla velká chvíle domácího Sissoka, ten si totiž z obránců hostů udělal slalomovou dráhu a svoje sólo zakončil přesnou střelou, kterou poslal Toulouse do vedení.

I druhá půle se nesla ve znamení herní převahy ze strany Toulouse, pozornost Rocheho zkoušel hned v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky Sissoko. Po většinu času měli míč na kopačkách domácí a Le Mans působilo odevzdaným dojmem. Za vše hovoří pouze jediná střela hostů za celý zápas, která mířila mezi tři tyče Toulouse. Definitivní tečku za zápasem udělal v 80. minutě Gignac, který střelou z hranice pokutového území uzavřel skóre na konečných 2:0.

Výhra katapultovala fotbalisty Toulouse v neúplné tabulce na místa zajišťující pohárovou Evropu, mužstvo nyní okupuje se ziskem 41 bodů čtvrtou příčku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele