2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - Le Havre AC 2:1

I bez střelce Elmandera dokázali fotbalisté Toulouse zvítězit. V sobotním večeru porazili nováčka z Le Havre 2:1 a na své konto si připisují premiérové body v nové sezóně.

Hosté vstoupili do utkání bez respektu a brzy se dočkali sladké odměny – vedoucího gólu. V 11. minutě skončil za zády gólmana Carrassa přímý kop z kopačky Alassaneho. I v dalších minutách byli hosté jasně lepším týmem a vypadalo to, že si kráčí pro jasné vítězství. Domácí mohou děkovat za poločasový stav chabé koncovce Le Havre a vynikajícímu brankáři Carrassovi.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění. Po hodině hry se Toulouse podařilo vyrovnat, mírného zaváhání gólmana Revaulta využil Congre. Hosté zřejmě neunesli tlak, který na ně byl ve druhé půli vyvíjen, a těsně před koncem utkání podruhé inkasovali. Gignac se postavil k exekuci přímého kopu a jeho střela z 88. minuty zapadla přesně do sítě Le Havre.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

le havre prekvapil v prvnim utkani a myslim ze prekvapi i podruhe 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele