14. kolo
15.11.2008 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Toulouse FC - Grenoble Foot 38 2:0

Toulouse dokázalo v zápase ze středu tabulky porazit nováčka z Grenoblu a posunulo se tak již na třetí místo - a ztrácí tak pouze pět bodů na vedoucí Lyon.

Zápas rozhodl již ve druhé minutě domácí útočník Gignac, když vstřelil již svůj sedmý gól sezony. Když pak po dvaceti minutách přidal i svůj druhý gól, tak nebylo prakticky co řešit a zápas se dohrával v pomalejším tempu.

Domácí kanonýr Gignac otevřel skóre již po dvou minutách hry. Celou šanci vymyslel M'Bengue, který přihrál před pokutové území Mathiemu. Ten neváhal a vyslal přímou přízemní střelu na gólmana Wimbeeho, který míč vyrazil pouze před dobíhajícího Gignace - 1:0.

Hosté mohli vyrovnat o šest minut později, příležitost Djadjedjeho ale pozorný gólman Carraso dokázal zlikvidovat. Carraso musel svůj um dokázat i o pár okamžiků později, kdy další příležitost nevyužil dvaadvacetiletý Dja Djedje. Brankář Carraso byl v zájmu pozornosti také po třech zmařených střelách Akroura.

Přestože byli hosté jasně lepším týmem, udeřili opět domácí, jmenovitě zabiják Gignac. Congre přihrál Gignacovi, ten si poradil s obráncem Vitakicem a následným lobem překonal i brankáře Wimbeeho. Se svými osmi zásahy se tak gólově dotáhl na Karima Benzemu z Lyonu. Francouzský útočník mohl Benzemu dokonce předstihnout, gólman Wimbee ale jeho mířenou střelu dokázal se štěstím vyrazit.

Hosté se po změně stran ještě snažili o obrat, gólman Carraso byl ale ve skvělé formě, což potvrdil i po další střele aktivního Akroura. Toulouse mohlo snažení Grenoblu definitivně utnout dvacet minut před koncem, když Didot překonal brankáře Wimbeeho. Naštěstí pro hosty za něj ale dokázal zaskočit obránce Jemmali a skóre tak zůstalo stejné.

Pět minut před koncem ještě jednou zahrozil Didot, ale ani jeho druhá střela nakonec neskončila gólem a jediným střelcem tak zůstal Francouz Gignac.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele