33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Lorient 1:1

Naděje Toulouse na účast v pohárové Evropě po nedělním utkání proti Lorientu výrazně klesly. Pouze bod za remízu 1:1 by nemusel v konečném zúčtování domácím stačit.

Ten, kdo chtěl vidět všechny góly zápasu, mohl přijít až na poslední čtyři minuty. Hosté se totiž ujali vedení v 86. minutě, domácí vyrovnali dokonce o dvě minuty později.

První půle byla ve znamení mírné převahy Lorientu, ale pokusy Gameira a Jouffre si cestu do sítě nenašly. Gameirův pokus zneškodnil gólman Carrasso, střelu Jouffreho zastavil až na brankové čáře po chybě domácího brankáře obránce Fofana. Carrasso svoji chybu napravil těsně před poločasovým hvizdem, kdy se vytáhl proti prudké hlavičce aktivního Gameira.

Druhý poločas začal v mírném tempu, které postupně gradovalo. "Vrchol" přišel až v 86. minutě, kdy hosté předvedli pohlednou akci na jeden dotek, na jejímž konci byl Ayew, který prudkou ranou z pěti metrů nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci - 0:1.

Vyrovnávací gól doslova brankář Cappone domácímu Toulouse daroval. Cappone si šel pro míč na hranici šestnáctky, tam ho ale v rukavicích neudržel a míč mu vypíchl Didot. Ten přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Cetta, který bez problémů uklidil míč do prázdné branky a vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele