10. kolo
25.10.2008 19:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Rennes prodloužilo svou neporazitelnost

Rennes se v sobotním zápase proti rozjetému Le Mans dokázalo dvakrát dostat zpátky do hry a nakonec remizovalo 2:2. Prodloužilo tak svoji neporazitelnost již na osm zápasů v řadě.

Skóre otevřel hostující Gervinho, téměř okamžitě ale dokázal odpovědět Briand. Deset minut před koncem prvního poločasu zařídil Le Mans opět vedení Coutadeur, v 75. minutě ale dokázal vyrovnat Pagis...

Po nudných úvodních minutách se diváci z ničeho nic dočkali gólu. V desáté minutě skvěle přihrál Gervinhovi Stromsad a útočník Pobřeží slonoviny levou nohou překonal domácího brankáře.

Hosté se ale z vedení neradovali příliš dlouho. Již o čtyři minuty později totiž bylo vyrovnáno, když perfektním lobem překonal hostujícího gólmana Pelého třígólový střelec Rennes Jimmy Briand.

Ve 26. minutě nedovolil hostům skórovat domácí brankář Douchez, který skvěle zareagoval na střelu Cerdana. Le Mans se přesto ujalo vedení. Kader Mangane zahrál ve 36. minutě v pokutovém území rukou a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Coutadeur poslal Doucheze na druhou stranu a poslal tak svůj tým do vedení 2:1. V nastaveném čase měl ještě šanci Gervinho, Douchez ale opět dokázal balón vyrazit.

Hosté se mohli ze třetího gĺu radovat krátce po změně stran. Zblokovaná střela Stromsada se ale zastavila na tyči.

Zákonitě tak musel přijít gól domácích. Wiltordův centr z pravé strany dokázal skvěle využít nabíhající Pagis, který překonal gólmana Pelého. V nastaveném času měl stejný hráč ještě šanci rozhodnout celé utkání, ale jeho tvrdá ráno se odrazila od vnější strany tyče.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele