5. kolo
13.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Le Havre AC 1:1

Le Havre zastavilo propad tabulkou, když z posledních tří zápasů pokaždé vyšlo jako poražený tým. Nyní se ale může radovat ze svého čtvrtého bodu, který získalo za remízu s favorizovaným Rennes.

Do prvního poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté. Ve vůbec první šanci zápasu se ocitl Leroy, který po centru Thomerta pálil na branku, gólman hostů byl ale pohotový a střelu dokázal zlikvidovat. První větší šanci hostů měl v 10. minutě Pagis, jeho střelu ale zblokoval obránce na rohový kop. Rennes pokračovalo v náporu, což se mu vyplatilo ve 26. minutě. Leroy nakopl balón na Brianda, který obešel gólmana Revaulta a dostal tak svůj tým do jednobrankového vedení.

Obdržený gól hosty probudil k větší aktivitě, která vedla po šesti minutách dokonce k vyrovnání. Jamel Ben Aid Idir zahrál rohový kop, na který si skvěle naskočil Lesage a poprvé překonal domácího brankáře.

Ve druhém poločase to byl naopak domácí celek, který měl problém s aktivitou hostů. Velkou šanci prováhal Alassane, v 54. minutě nedovolil Lesagemu podruhé skórovat gólman Douchez. Hosté nadále stupňovali tlak, devět minut před koncem měl velkou šanci Kembo-Ekoko, jeho střela ale mířila jen těsně mimo.

V utkání, kde byl překvapivě hostující celek lepším týmem, tak nakonec padly pouze dvě branky a oba týmy si tak rozdělí po jednom bodu.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rennes vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele