20. kolo
10.01.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Skvělá série Rennes pokračuje, porazilo Grenoble 1:0

Skvělá série Rennes pokračuje i po zápasu s Grenoblem. Svěřenci Guye Lacombeho neprohráli již osmnáct zápasů a díky své šňůře bez prohry se posunuli již na druhé místo. Dva body za vedoucí Lyon.

Výhru zajistil domácím krátce po změně stran záložník Moussa Sow, Grenoble tak nenavázal na výhru v posledním ligovém utkání a zůstává na jedenáctém místě.

Do první vyloženější šance se prodral hostující záložník Ben Akrour. Ten pronikl zleva do pokutového území a z jeho hranice vypálil na branku. Gólman Douchez neměl vážnější problémy a střelu vyrazil.

Akrour spálil další šanci o pár minut později. Naskočil na centr Baninga, ale jeho hlavička přeletěla kromě brankáře i branku domácích. Grenoble zůstal aktivnějším a živějším celkem i nadále. Do šance se dostal Courtois, který pohotově pálil z přímého kopu. Brankář Douchez byl ale připraven.

První šance Rennes přišla až těsně před poločasem. Leroy ale svou nepříliš dynamickou střelou nenadělal brankáři Wimbeemu větší potíže.

Trenér Guy Lacombe si po pasivní první půli snad nemohl přát lepší vstup do té druhé. Již v první minutě druhého poločasu se totiž trefil Sow. Ten využil nedůsledného odkopu Jemmaliho a postupoval sám na brankáře Wimbeeho. Ten zůstal stát na místě a míč mu proletěl kolem hlavy do branky - 1:0.

Domácí málem zvýšili svůj náskok po hodině hry. Lemoineho volej po standardní situaci ale pouze lízl levou tyč branky Grenoblu. Posléze neproměnil svou šanci ani Jimmy Briand, který nedokázal přesně umístit dorážku po Sowově nepříjemné střele.

Grenoble mohl těsně před koncem vyrovnat. Velikou šanci ale spálil obránce Sandy Paillot, jehož hlavička po rohovém kopu se pouze odrazila od břevna. Grenoble tak nenavázal na svou minulou výhru proti Rennes, když ho o jeden gól porazili ve druhém kole.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele