4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SM Caen - Paris Saint-Germain 0:1

Brzký gól hostujícího útočníka Hoaraua prakticky rozhodl celý zápas Caen s PSG. Pařížané si tak připsali druhou výhru v sezoně a pokračují v solidním rozjezdu.

První poločas začal velmi svižně, vůbec první vážnější akce celého zápasu skončila gólem. Hostující Jerome Rothen poslal zleva nadýchaný centr, na který si naběhl útočník Guillaume Hoarau a již neměl problémy s umístěním střely – 0:1.

Vstřelený tým Pařížany nabudil. Další velkou šanci měl aktivní Rothen, jehož dalekonosnou střelu se štěstím vyrazil domácí gólman. Smolařem utkání se i přes vstřelený gól stal útočník Hoarau, který nepochopitelně minul branku z necelých pěti metrů. Narozdíl od domácího brankáře, gólman hostů Landreau měl za celý poločas pramálo práce. Snad jedinou vážnější šancí byl přímý volný kop v podání Anthony Deroina, ale Landreau dokázal střelu vytěsnit. Domácí celek mohl být po poločase rád za "pouze" jednogólové manko.

Do druhé půle nastoupilo PSG se stejným odhodláním jako na začátku zápasu. Další šanci neproměnil Ludovic Giuly – ačkoliv šel sám na brankáře Planteho, nedokázal střelu dobře umístit a z pojistky v podobě gólu se neradoval. Ke konci zápasu měl ještě dvě obrovské příležitosti smolař Hoarau, který ale domácího brankáře překonat nedokázal.

Tým z hlavního města Francie v utkání jasně dominoval a Caen může děkovat pouze neschopnosti hostujících hráčů, kteří z šesti střel na branku dokázali vytěžit pouze jeden gól.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra caen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele