17. kolo
07.12.2008 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Le Mans UC 72 3:1

Guillaume Hoarau se dvěma brankami v rozmezí šestnácti minut výrazně podílel na vítězství PSG v utkání proti Le Mans. Na jeho první branku z 22. minuty dokázali hosté ještě odpovědět, pak ale Pařížané přidali další dva góly a zajistili si vítězství 3:1.

24letý útočník, který pomohl v loňské sezóně Le Havru k postupu do nejvyšší francouzské soutěže, se do míče poprvé opřel ve 22. minutě a hned z toho byl první gól utkání. Sessegnon Hoarauovi šikovně přistrčil míč a na jeho střelu brankář hostů nedosáhl. Le Mans dokázalo vyrovnat po půlhodině hry, na centr Coutadeura nejvýše vyskočil Cerdan a hlavou srovnal na 1:1. Závěr první půle opět patřil Hoarauovi, který využil přihrávky Giulyho a přidal svou druhou trefu v utkání. Sessegnon se v roli gólového nahrávače ukázal podruhé v 87. minutě, kdy připravil brankovou příležitost pro střídajícího Luyindulu, který chladnokrevnou střelou definitivně rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou v hlavním městě Francie.

Ligue 1 má také nového krále střelců, Hoarau se díky dvěma trefám do sítě Le Mans vyhoupl do čela tabulky kanonýrů. Na svém kontě má deset branek, v těsném závěsu za ním je lyonský Benzema, který vstřelil o branku méně.

Pařížané jsou v tabulce na pátém místě, ale na druhou Marseille ztrácí pouhé dva body. Ani náskok vedoucího Lyonu není velký, PSG zaostává za lídrem soutěže o pět bodů. Fotbalisté Le Mans se ziskem 24 bodů uzavírají horní polovinu tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele