9. kolo
18.10.2008 19:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Paris Saint-Germain - FC Lorient 3:2

Hektický závěr se šťastným koncem pro domácí nabídl duel mezi PSG a Lorientem. Pařížané prohráli druhý poločas, nakonec si však i díky střídání hostujícího gólmana a brance v závěru zápasu od žolíka Arnauda připisují tři body.

Domácí začali živěji, hlavičku Luyinduly musel likvidovat až brankář Fabien Audard. Byl to ovšem Lorient, kdo otevřel skóre zápasu, když v 11. minutě Saifi gólově zužitkoval hlavou centr Morela. Hosté se štěstím neinkasovali deset minut poté, když hlavičku Luyinduly až z bankové čáry odvrátil Yazid Mansouri. Vyrovnat se nakonec podařilo po pasu od Sessegnona Pancratemu.

PSG však znovu obdrželo branku ve 38. minutě, když Gameiro vytěžil z chyby obránce Camary, a poslal míč na skórujícího Abriela. Nepříjemnou záležitost musel Lorient řešit těsně po začátku druhé půle, kdy se ze hřiště poroučel zraněný gólman Audard. Nahradit ho musel Lionel Cappone, který se však mezi třemi tyčemi příliš neohřál a už lovil míč ze sítě.

Cearaův centr zprava poslal hlavou do sítě Hoarau. Francouzský útočník po celý druhý poločas svého soka hodně zlobil, byl to však střídající Loris Arnaud, kdo zařídil svému týmu tři body. Na hřiště přišel tři minuty před tím, než dal gól, tři minuty před koncem utkání. Rothenův pas dorazil k radosti domácích fanoušků za záda bezmocného Capponeho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele