38. kolo
30.05.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Monaco 0:0

Góly nepřineslo ani měření sil mezi PSG a knížecím klubem z Monaka. Domácí se ale díky bezgólové remíze připravili o možnost hrát evropské poháry a skončili až na šesté příčce. Knížecí klub obsadil po rozporuplné sezóně 11. místo tabulky.

Pařížané vstoupili do zápasu opatrně, ve druhém poločase se ale jejich mírná převaha proměnila v drtivý tlak, kterému však Monako dokázalo až do závěrečného hvizdu odolat.

První poločas musel diváka v Parku princů nudit, v taktické bitvě si každý z týmů vytvořil za celých 45 minut pouze po jedné vážnější příležitosti. Po čtvrthodině hry střílel hostující Leko, který z velké dálky vyzkoušel pozornost gólmana PSG. Největší šanci prvního poločasu v režii domácích zahodil Giuly, který v rozhodujícím momentu zaváhal a balón mu brankář Monaka sebral z kopačky .

Druhá půle přinesla zvýšenou aktivitu ze strany domácích, na Pařížanech bylo vidět, že by se rádi do pohárové Evropy podívali. Hosté vycházeli ze zajištěné obrany a hrozili pouze z rychlých brejků. Po jednom z nich Pařížanům nejvíce "zatopil" domácí obránce Traoré, který tečoval Pinovu střelu a Landreau se musel pořádně natahovat, aby míč zkrotil.

V závěru zápasu domácí zoufale dobývali branku Monaka, ale přímý kop z dílny Chantomeho a poté i Armandova střela skončila pouze v náručí monackého brankáře Ruffiera. Remíza 0:0 tak připravila PSG o možnost zahrát si Evropskou ligu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam,ze si PSG zahraje alespon UEFU...takhle ty poslední kola ku****

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele