20. kolo
10.01.2009 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Olympique Lyon - FC Lorient 1:1

Pouze bod za remízu 1:1 si v utkání proti Lorientu na své konto připsali fotbalisté Lyonu. Vedoucí celek soutěže šel do vedení už v deváté minutě zásluhou Edersona, těsně před poločasovým hvizdem za hosty vyrovnával Abriel. Do konce zápasu už branka nepadla a Lyon tak má v čele tabulky náskok pouhých dvou bodů před dotírajícím Rennes.

Lyon poprvé zahrozil v šesté minutě, kdy nebezpečně střílel Grosso. O tři minuty později se domácí fanoušci gólu už dočkali, Benzemův pokus sice dokázal brankář Audard vyrazit, ale na dorážku dobíhajícího Edersona byl krátký. Ve 20. minutě musel gólman Lorientu opět zasahovat, když na něj z hranice pokutového území nebezpečně střílel Benzema. Hosté měli s ubíhajícím časem čím dál častěji míč na svých kopačkách a vyrovnávací branky se dočkali ve 42. minutě. Vahirua našel přesným centrem Abriela, který prostřelil Llorise v domácí svatyni. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Lorient mohl jít po sedmi minutách druhé půle dokonce do vedení, ale Lloris si se střelou Gameira poradil výtečně. Všechny body na stranu Lyonu mohl strhnout dvacet minut před koncem Fred, ale jeho střela pouze orazítkovala tyč branky Lorientu. Závěrečné minuty žádnou gólovou příležitost nepřinesly a oba týmy si tak na své konto připisují po bodu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele