12. kolo
01.11.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - Paris Saint-Germain 1:0

Nice po dvou remízách konečně vyhrálo a svou dobrou pověst v zápasech proti PSG znovu potvrdilo. Hosty až na úvod zápasu do gólové příležitosti nepustilo, utkání rozhodla trefa Moulounguieho z první půle.

Hosté začali lépe. Útočník Guillaume Hoarau se dostal do první vážnější akce po uvolnění od Sessegnona, jenže pronikajícího do pokutového území ho nakonec zastavil skvělým zákrokem brankář Letizi. O tři minuty kousla Nice Paříž znovu, zakladatel první akce Sessegnon po centru Luyinduly pálil mimo. Francouzský záložník pak střílel ještě jednou, tentokráte Letizi takovou práci s jeho pokusem neměl.

Až ve 25. minutě mohla domácí diváky zvednout ze sedadel střela pravačkou Habiba Bamoga, kterou musel likvidovat gólman Landreau. A pět minut před přestávkou se mohli radovat z gólu. Mouloungui se při rohovém kopu Hellebuycka odpoutal od svého strážce Sakha a hlavičkou usměrnil míč do sítě.

Zvýšit vedení mohlo Nice v 58. minutě, Fae vypálil asi z dvaceti metrů a Landreau musel vyrážet nad. V 66. minutě si navrátilec do sestavy PSG Ludovic Giuly poradil se Cyrilem Roolem, jeho následný pokus nakonec chytil Letizi. To bylo ovšem ze strany Pažíže vše, bod si prostě za výkon nezasloužila. Byli to následně domácí, kdo mohli ještě upravit skóre, gólman Landreau však Bamogovi a následně Faemu ve skórování zamezil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky dal a jak to dopadlo, byla to chyba PSG nemá na to dvakrát za sebou vyhrát venku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele