18. kolo
14.12.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Lille OSC 0:1

Souboj dvou celků, které jsou v tabulce seřazeny hned za sebou dopadl mírným překvapením. Díky jediné trefě v úvodu zápasu vezou fotbalisté Lille ze stánku Municipal du Ray všechny body a před posledním podzimním kolem se tak posunují na sedmou pozici.

Pro Lille je vítězství na půdě Nice prvním po necelých dvaceti letech. Lille se do vedení dostalo už po sedmi minutách hry, kdy využilo hned svou první šanci. Po levém křídle všem unikl Ludovic Obraniak, který předložil zpětnou přihrávkou Michelu Bastosovi a ten nekompromisní střelou z hranice vápna nedal bezmocnému brankáři Ospinovi žádnou šanci.

Nice si sice poté vypracovalo nějaké příležitosti, jenže hosté měli po většinu zápasu územní převahu a domácí téměř k ničemu nepustili, naopak sami si vytvářeli šance a mohli náskok bez problémů navýšit. Krátce po gólu se dobré možnosti dostal znovu Obraniak, jeho střela ale byla včas zablokována. Pak perfektně zlikvidoval přímý volný kop autorovi branky, tedy Brazilci Bastosovi, gólman Ospina.

Po hodině hry mohl zvýšit nejaktivnější muž zápasu Obraniak, ovšem osamocen před Ospinou naprosto vyhořel. Až teprve poté se do šancí dostalo Nice, neuvěřitelnou bombu vyslal Emerse Fae, avšak ještě s lepším zákrokem se vytasil Malicki. Poslední příležitost si vypracoval hostující Bastos, skóre se už neměnilo.

Dá se teda konstatovat, že vítězství Lille bylo zasloužené.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra nice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele