14. kolo
16.11.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - FC Nantes 2:1

Nováček z Nates přicestoval do Nice s cílem navázat na solidní remízu s Toulouse. K tomu je přiblížila branka N‘Dawa již z osmé minuty. Domácí se ale dokázali do zápasu vrátit a deset minut před koncem vstřelil rozhodující gól Mouloungui.

Domácí začátek zápasu prospali a zákonitě tak musel přijít trest - v osmé minutě se z trestného kopu prosadil senegalský záložník N’Daw. Jeho přízemní střela mířila přesně k tyči a domácí gólman tak nemohl zareagovat. Hosté mohli svůj náskok zvýšit o pár okamžiků později, Frederic Da Rocha ale střelu z bezprostřední blízkosti nedokázal umístit a skóre se tak neměnilo.

Hosté se podruhé prosadit nedokázali a tak přišli na řadu domácí borci. Hned jejich první šance skončila gólem, který přišel po standardní situaci. Exekutor přímého kopu David Helleybuck dokázal přesně najít nabíhajícího Bamoga, který míč pohodlně uklidil za záda bezmocného Alonza.

Domácí se mohli ještě v první půli ujmout vedení, střela zpoza pokutového území Moulounguie ale našla pouze rukavice gólmana Nantes.

Pět minut po začátku druhé půle přišla další nebezpečná situace z kopačky Helleybucka, a jak je u něho zvykem, byla opět ze standardní situace. Bohužel pro domácí ale míč zamířil těsně vedle pravé tyče. Domácí se ale nakonec dočkali. Deset minut před koncem zápasu zakombinoval s novým hráčem na hřišti Ben Saadem aktivní Mouloungui a vznikl z toho druhý gól Nice.

Nantes mohlo těsně před koncem vyrovnat, Bagayoko svým chytrým lobem již překonal gólmana Letiziho, toho ale na brankové čáře zastoupil jeden z obránců a nedovolil tak Nantes srovnat stav na 2:2...

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele