27. kolo
07.03.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - AS Monaco 0:0

Zápas dvou týmů bez formy skončil bezbrankovou remízou. Nutno ale říci, že mnohem blíže k výhře mělo hostující Monako, kterému dvakrát ve skórování zabránila branková konstrukce.

Knížecí klub navzdory získanému bodu klesl o jednu příčku na třinácté místo. Nice zůstává v klidném středu tabulky na osmém místě, na evropské poháry ztrácí sedm bodů.

Yohan Mollo a Igor Lolo nedokázali rozhodnout zápas pro Monako, když jejich střely skončily na brankové konstrukci. Nakonec se ale mohli radovat domácí borci. Loïc Rémy těsně před koncem zápasu trefil svou střelou pouze tyčku Monaka.

První šanci si vypracovali domácí. Habib Bamogo si naběhl na přesný pas, obešel obránce Simice, jeho následnou střelu ale zlikvidoval jistým zákrokem Ruffier. O pět minut později se ke standardní situaci postavil mladičký Lukman Haruna, který našel korejského útočníka Chu-Younga. Jeho tvrdá rána ale skončila nad brankou.

Ve 20. minutě z přímého kopu napřáhl Yohan Mollo. Jeho tvrdá rána ale orazítkovala pouze břevno domácí branky. O pár minut později doplatil na špatně postavenou branku i Igor Lolo, jehož volej se zastavil na břevně.

Po změně stran se k útočné akci dostalo i Nice. Loïc Rémy ale trefil pouze boční síť a v ofenzivě mohli pokračovat hosté. Gólman Ospina musel zlikvidovat dvě nebezpečné střely aktivního Lola.

Dvacet minut před koncem zápasu se mezi tři tyče netrefil Serge Gakpé. O pět minut později přišla veliká šance domácích. David Helleybuck zahrál přímý kop na Jerka Leka, který pohotově trefil míč kolenem. Sám gólman Ruffier musel být překvapený, že šanci dokázal zneškodnit.

V nastaveném čase mohl zápas rozhodnout Rémy. Modeste přihrál Sablemu, který chytře uvolnil mladého útočníka. Ten ale nezamířil přesně a napálil pouze levou tyč Ruffierovy branky.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele