16. kolo
29.11.2008 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - SM Caen 2:0

Souboj dvou "sousedů" v tabulce dopadl lépe pro Le Mans, domácí mužstvo vstřelilo na začátku druhé půle v rozmezí devíti minut dvě branky a rozhodlo o svém vítězství 2:0.

Hosté v prvním poločase zahrozili pouze jednou, s hlavičkou Lemaitreho si však poradil domácí gólman. V následujících minutách už diktovali tempo hry domácí. Ve 20. minutě nebezpečně střílel Gervinho, o šest minut později Cerdanův přímý kop hasil na poslední chvíli gólman Thébaux. I když bylo Le Mans v prvním poločase lepším týmem a vytvořilo si několik gólových šancí, do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Začátek druhé půle byl už ve znamení domácího týmu. Uběhly čtyři minuty a do obrovské šance se dostal domácí Maiga, jeho pokus byl však na poslední chvíli zablokován obráncem Caen. Necelých deset tisíc fanoušků se první branky dočkalo v 63. minutě, Maiga využil milimetrové nahrávky Le Talleca a pohlednou střelou poslal Le Mans do vedení.

O devět minut později domácí přidali druhou trefu, Dossevi poslal do brejku Gervinha, který střelou kolem padajícího gólmana Caen upravil na 2:0. Hosté si do konce utkání nevytvořili žádnou vážnější šanci, kterou by mohli zdramatizovat průběh utkání a tak si Le Mans dokráčelo pro pohodlnou výhru.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele