22. kolo
31.01.2009 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Nantes 0:2

Fotbalisté Nantes dokázali vyhrát na půdě Le Mans 2:0 a v tabulce si připsali velmi důležité tři body, které je katapultovaly o tři příčky nahoru. První poločas sice skončil bez branek, ale v tom druhém se za hosty střelecky prosadil v 53. minutě Poulard, a o deset minut později přidal druhý přesný zásah Da Rocha.

První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl, za zmínku stojí pouze jedna akce na každé straně. Nejprve zahrozili hosté, ale Abdounova střela z 15. minuty jen o pár centimetrů minula branku domácího týmu. Le Mans tým se poprvé osmělilo o pět minut později, Coutaderův přímý kop ale mířil vedle branky Nantes.

V druhé půli dokázali hosté přetavit svojí herní převahu do dvou gólů. V 53. minutě poslal Capoue centr do pokutového území Le Mans, domácí gólman dokázal míč vyrazit jen k Poulardovi, který jej pohodlně dopravil do sítě. Neuběhlo ani dvanáct minut a skóre se měnilo podruhé, gólově se prosadil Da Rocha a stanovil skóre na konečných 0:2.

Ani návrat domácího kapitána Thomase nezabránil porážce Le Mans, hosté byli po většinu utkání lepším týmem a tři body si odvážejí zaslouženě.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra Nantes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele