1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Lorient 0:1

Výhrou na soupeřově hřišti začali sezónu hráči Lorientu, když dokázali porazit Le Mans. Jediná branka zápasu padla po hodině hry z penalty, úspěšným střelcem byl Jallet.

Během úvodní patnáctiminutovky si oba týmy vypracovaly po jedné vyložené šanci, ale oba pokusy skončily mimo branku. O několik chvil později měl gól na hlavě Geder, který byl nejaktivnějším hráčem domácího týmu. Těsně před poločasovým hvizdem zahrozil lorientský útočník Gameiro, jeho projektil mířil mimo tři tyče.

Utkání rozhodla až penalta nařízená za faul na Gameira, kterého v šestnáctce fauloval Keita. K míči se postavil Jallet a pokutový kop nekompromisně proměnil. Zdvojnásobit vedení hostů mohl v 74. minutě Ciani, ale jeho hlavička v síti neskončila. Domácí mohli vyrovnat díky střele Talleca, ale gólman Lorientu si s jeho pokusem poradil a pomohl hostům k třem bodům.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele