20. kolo
10.01.2009 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Le Havre AC - Toulouse FC 0:1

Toulouse nakonec využilo svou přesilovku a zvítězilo o jednu branku. Přitom kdyby Gignac proměnil v první půli penaltu, mohli být hosté klidnější. Vše tak musel napravit až deset minut před koncem Didot, který už se svým týmem tehdy hrál proti devíti hráčům.

Domácí měli první šanci utkání po patnácti minutách, kdy Davidasův rohový kop našel Anina, ovšem obránce Mauro Cetto odvrátil míč do bezpečí. Po 21 minutách bylo Le Havre určitě o mnoho hůře, protože se takto brzo nehal vyloučit po druhém žlutém napomenutí za faul na Braatena Ben Idir. Naštěstí ovšem z nařízené penalty André-Pierre Gignac, nejlepší střelec Toulouse, neskóroval, protože Christophe Revault jeho pokus skvěle pochytil.

I v deseti dokázalo Le Havre ohrozit branku hostí, když Dieuze těsně před přestávkou po Lesagenho přihrávce napálil vnější tyč. Gignac se snažil svou neproměněnou penaltu napravit v 50. minutě, ovšem jeho střelu zleva po dodání od Bergougnouxe zlikvidoval Revault. Další důležitý okamžik přišel na řadu v 61. minutě. To se totiž po stejné pohádce jako ve 21. minutě za faul na Braatena nechal vyloučit po druhé žluté kartě Marange.

Od té doby Le Havre bezbrankovou remízu jen bránilo. V 73. minutě sice Gignacova střela břevno pouze rozezvonilo, v 80. minutě se ovšem Revaultova síť už třepotala. Didot zaspolupracoval na hranici šestnáctky s Pentecotem a prvně jmenovaný z blízkosti skóroval.

Mohlo to být i o dva góly, ovšem Revault Gignacovi i Braatenovi ve vstřelení branky zamezil. Le Havre tak zůstalo na posledním místě, Toulouse se posunulo na pátou příčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele