3. kolo
23.08.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Le Havre AC - Olympique Marseille 0:1

Jediná branka Zendena po hodině hry rozhodla o vítězství Marseille na hřišti Le Havre a katapultovala tým hostů na první místo tabulky.

Utkání bylo ovlivněno tragickou nehodou, 70 kilometrů od Paříže havaroval autobus, který vezl fanoušky hostů na zápas do Le Havre. Srážka si vyžádala čtyři těžce zraněné a střet bohužel nepřežili dva příznivci Marseille.

Po minutě ticha, která následovala v úvodu zápasu, se do první šance dostali domácí, branku Marseille ohrozil Fauré, ale nebyl úspěšný. Těsně před poločasovým hvizdem měl gól na kopačkách Davidas, ale ani jeho pokus neposlal domácí tým do vedení. Marseille se objevila za první poločas v jediné vážnější šanci, Zianiho pohotovou střelu skvěle zlikvidoval gólman Le Havre.

O výsledku utkání rozhodla 56. minuta, k exekuci přímého kopu se postavil Zenden a povedenou střelou z dvaceti metrů poslal hosty do vedení. Klid do řad hostů mohl přidat Ben Arfa, ale nedokázal trefit branku. Závěr utkání okořenilo vyloučení Zubara z Marseille, který v utkání nasbíral dvě žluté karty a musel předčasně do kabin. To ale nic nezměnilo na těsném vítězství hostujícího týmu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 2....Marseille ma skvelu formu .....2 zapasy 8 golov .............

Reagovat
Xavi8

parada pome Marseille

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele