2. kolo
17.08.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Stade Rennais 1:0

Nováček z Grenoblu pokračuje v dobrých výkonech a po nedělním vítězství 1:0 nad Rennes se dokonce vyšvihl na vedoucí pozici v tabulce Ligue 1. Jedinou branku utkání vstřelil po dvaceti minutách hry Akrour.

Domácí začali utkání ve velmi vysokém tempu, vytvořili si několik náznaků šancí, ale byli to právě fotbalisté Grenoble, kdo mohl první inkasovat. V 15. minutě se k míči dostal hráč hostů Thomert a tvrdě vypálil, ale domácí gólman byl připraven. Změna skóre nastala v jednadvacáté minutě, po pěkné kombinaci Moreiry s Akrourem druhý jmenovaný vypálil prudkou ránu z 25 metrů, a ta zapadla přesně za záda gólmana Rennes. Hosté se snažili vyrovnat, do dobrých příležitostí se dostali Leroy a vzápětí po něm hned Asamoah, ale ani jeden z nich nedokázal vstřelit branku.

Poslední nadějí pro hosty byla šance Leroye z 89. minuty, ale domácí gólman vytáhl fantastický zákrok a výraznou měrou přispěl k výhře Grenoblu 1:0 nad Rennes.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rennais zvitezi 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele