13. kolo
08.11.2008 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Marseille si snadno poradilo s Grenoblem

Marseille si dokázala poradit s nováčkem z Grenoblu a stále se tak drží těsně za vedoucím Lyonem. Hosté se dočkali již ve čtvrté minutě, kdy se trefil Ben Arfa, další góly pak přidali Baky Koné a Cheyrou.

Domácí se ani nestačili rozehřát a už měli v brance gól. Ten zařídil jednadvacetiletý Hatem Ben Arfa, když dokázal nepřesnou Niangovu střelu tečovat do branky. Připsal si tak již svůj šestý gól v Ligue 1. Hosté mohli zvýšit již o pět minut později, přímý kop Taiwa dolétl až ke kanonýrovi Niangovi, jeho střelu ale dokázal domácí gólman Wimbee zlikvidovat.

Domácí kontovali obrovskou šancí Feghouliho, který se dostal sám před brankáře Mandandu, jeho dělovka se ale odrazila od pravé tyče branky Marseille. Stále měli ale více ze zápasu domácí, což potvrdil čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu Bakary Koné. Ten si skvěle naběhl na centr Bonnarta a ještě lépe míč umístil do sítě. Po půlhodině hry tak hosté vedli už 2:0.

Domácí se stále snažili nepříznivý vývoj zvrátit, v nastaveném čase první půle měl obrovskou šanci domácí Romao, gólman hostů Mandanda ale vytáhl jeden ze svých skvělých zákroků a nedovolil tak domácím snížit na rozdíl jediné branky.

Druhá půle se s tou první rozhodně v atraktivitě nemohla rovnat. První šance přišla až po dvaceti minutách, kdy se ke střele dostal domácí Battles. Jeho projektil ale dokázal opět chytit spolehlivý Mandanda. Výhru hostů tak až osm minut před koncem pečetil Cheyrou, který po přihrávce střídajícího Samassy napálil míč z pětadvaceti metrů do sítě. Hosté se tak mohli radovat z výhry 3:0 a nadále ztrácejí na vedoucí Lyon čtyři body.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
božský John

Tip máte špatně:2

Jinak,jestliže se splní to co píšete a Lorik bude hrát stopera(on je v bránění skvělej) tak očkávám,že OM gól nedostane.

Můj tip 0:1(Niang)

Reagovat
smazaný uživatel

Grenoble prolomí tu sérii. Uvidíme, já věřím v překvapení.

Reagovat
božský John

Grenoblu dosla novackovska euforie..sice bude kousat ale zvitezi zkusenost a kvalita na strane hosti.Navíc když si Baraky a Mamadou přenesou střeleckou formu z úterý tak bychom měli jisto jistě vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem nečekal... ale ani tvůj tip se střelcem Niangem nevyšel

Reagovat
božský John

to je mi už jedno..hlavně že jsme vyhráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele