8. kolo
04.10.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - FC Nantes 0:1

Jediná branka ze 77. minuty znamená tři body pro hosty z Nantes. Šťastným střelcem byl Bekamenga, který svým gólem "vytáhl" Nantes ze sestupových příček.

První velkou příležitost měl na kopačkách hostující Moullec, ale jeho přímý kop skončil v náručí brankáře Grenoblu. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, hodně blízko skórování byl Feghouli, jeho pokus na poslední chvíli hasil gólman Nantes Alonzo. Deset minut před poločasovým hvizdem zkoušel štěstí domácí Dja Djedje, který si udělal ze tří obránců slalomové tyče, ale jeho střela mířila těsně vedle.

O osudu utkání tak rozhodl v 77. minutě Bekamenga, který z malé vzdálenosti dorazil do sítě střelu svého spoluhráče Marevala. Grenoble bylo v samotném závěru utkání blízko vyrovnání, ale proti pokusu Akroura ukázal gólman Nantes výborný zákrok a podržel svůj tým. Vítězství hostů zmenšilo tlak na kouče Baupa, který byl na nepříliš dobré výsledky v minulých dnech tvrdě kritizován.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele