15. kolo
22.11.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 1:1

Souboj mezi Bordeaux a Rennes vítěze nenašel. Hosté se sice zásluhou Thomerta dostali v první půli do vedení, ale Bordeaux po hodině hry vyrovnalo skóre utkání a remíza 1:1 vydržela až do závěrečného hvizdu.

Velkou brankovou příležitost zahodil po čtrnácti minutách hry domácí Chamakh, jeho hlavičku po přesném centru Wendela s vypětím všech sil zneškodnil gólman Douchez. Bordeaux na neproměněnou šanci záhy doplatilo. Do rozhozené obrany vlétl jako kulový blesk Thomert a střelou ke vzdálenější tyči poslal hosty do vedení. Druhý gól mohl přidat po půlhodině Briand, ale Valverde ve svatyni domácích svůj tým podržel. Brankář Bordeaux musel zasahovat i proti prudké ráně Magnaneho v závěru poločasu. I díky jeho výborným zákrokům šli hosté do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

Rennes domácím po hodině hry vyrovnávací branku doslova darovalo. Gourcuff využil velké nedorozumění mezi obráncem Manganem a gólmanem Douchezem a pohodlně dopravil míč do sítě. Hosté se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale střelu aktivního Thomerta opět zneškodnil domácí brankář. Po třech bodech sahali i fotbalisté Bordeaux, dvě velké šance Cavenaghiho však zůstaly neproměněny. Oba týmy si tak připsaly po bodu za remízu 1:1.

Rennes je momentálně se ziskem 26 bodů na čtvrtém místě, domácí Bordeaux má o bod méně a okupuje šestou příčku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele