6. kolo
20.09.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - Valenciennes FC 2:0

Mamadou Bagayoko zařídil vítězství domácích, jeho dvě branky znamenají tři body a první letošní vítězství Nantes. Hosté svou naději na bodový zisk zahodili už v 10. minutě, kdy Danic nedokázal proměnit penaltu.

Valenciennes se mohlo dostat do vedení už v desáté minutě, kdy domácí obránce Pierre poslal ve vápně k zemi Danice a sudí nařídil pokutový kop. Míč si na puntík postavil sám postižený Danic, ale jeho střelu zneškodnil brankář Alonzo. S postupem času začali domácí přebírat režii nad zápasem a gólové odměny se dočkali pět minut před koncem poločasu. Belmadi fauloval jednoho z domácích fotbalistů a penalta se kopala i na druhé straně. Tu se štěstím proměnil Bagayoko a zajistil Nantes poločasové vedení.

Neuběhlo ani deset minut z druhé půle a domácí se radovali podruhé. Babovic poslal tvrdý projektil na branku Valenciennes, jeho pokus stačil ještě Penneteau zneškodnit, ale na dorážku Bagayoka byl krátký. Malijský útočník mohl dvacet minut před závěrečným hvizdem zkompletovat svůj hattrick, ale gólman hostů byl proti. Domácí mužstvo ale i tak zaslouženě vyhrálo nad nevýrazným Valenciennes 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

valenciennes vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ivica klasnic rozhodne golem 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele