9. kolo
18.10.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - AS Saint-Étienne 1:0

Nantes po zpackaném začátku stoupá tabulkou výše. Bodově se dotáhlo právě na svého soupeře ze St. Étienne, hrajícího Pohár UEFA. Zápas rozhodla branka Bekamenagy z první půle. Domácí získali v posledních čtyřech utkání tři výhry.

Bekamenaga hrozil hned od začátku a v 19. minutě poslal míč na hlavičkujícího Bagayoka. Jeho střela letěla jen o centimetry mimo. O deset minut později už domácí vedli, Bekamenaga napálil hlavou do sítě Da Rochův rohový kop. Bez zraněného Daba a Ilana hosté dále jen paběrkovali. Nantes pokračovalo v tlaku a Marevalův přímý kop si žádal práci gólmana Vivianiho.

On společně se svými spoluhráči mohl děkovat štěstí, že chorvatský zabiják Ivan Klasnič uvolněný Bagayokem hostujícího gólmana ve vyložené příležitosti nepřekonal. Vivani si tak připsal další skvělý zákrok.

Belgický rodák Kevin Mirallis, jenž se do sestavy St. Étienne vrátil po zranění, střídal v 53. minutě Paula Machada, měl pomoci ke zvrácení výsledku, s jeho pokusy si ale bez větších problémů poradil dobře chytající Alonzo. Nanteský gólman měl ovšem ve druhé půli hodně práce, postupně chytil Perrinův pokus z dvaceti metrů, zlikvidoval i hlavičku Gomise po přímém kopu Matsuie. Když ale St. Étienne své příležitosti neproměnilo, mohl se trenér Elie Baup radovat ze své třetí výhry v sezóně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele