2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - AS Monaco 1:1

Zisk bodu za remízu 1:1 v Nantes katapultoval po sobotních zápasech knížecí klub z Monaka do čela tabulky Ligue 1. Hosté vedli už od čtvrté minuty, kdy skóroval Meriem, domácím fotbalistům se povedlo vyrovnat dvacet minut před koncem zásluhou Keserua.

Hosté měli raketový nástup, branku vstřelili ve čtvrté minutě po rohovém kopu. Obrana domácích si moc nevšímala Meriema, který neváhal a poslal hosty do jednobrankového vedení. Nantes mělo vyrovnání na kopačkách po 25 minutách, ale Monako na poslední chvíli skvělým zákrokem zachránil gólman Ruffier, který zlikvidoval přímý kop Keserua. Těsně před koncem poločasu mohl svoji druhou branku vsítit Meriem, ale nevyzrál na domácího brankáře.

Monacká obrana udělala za celý zápas pouze jedinou chybu, kterou ale domácí fotbalisté dokázali přetavit ve vyrovnávací gól. Klasnič vybídl ke skórování Keserua, který vystřelil domácím bod. Do konce zápasu si hráči na obou stranách žádnou výraznější šanci nevytvořili a rozešli se tak dělbou bodů za remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele