6. kolo
21.09.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Paris Saint-Germain 1:0

Domácí St. Étienne dokázalo po třech prohraných ligových zápasech konečně zvítězit. Jedinou branku proti třetímu PSG, které se tak díky této prohře poroučelo o pár stupínků níže, vstřelil po čtvrthodině obránce Mouhamadou Dabo.

Obě mužstva ve čtvrtek odehrála utkání Poháru UEFA, které vyhrála shodně 2:1. Paris SG si však narozdíl od St. Étienne vede v lize hodně slušně, domácí byli na sestupových pozicích. Byli to však právě domácí, kdo v zápase poprvé zaútočil. Francouzský reprezentant do 21 let vstřelil už ve 14. minutě překrásný gól.

Atakován hostujícím Ludovicem Giulym neměl moc šancí odcentrovat, a tak se rozhodl proo střelu zhruba ze 35 metrů, která jako blesk z čistého nebe zapadla za Landreauova záda. Pro klub z Paříže mohlo být ve 26. minutě ještě hůře, kdyby Araujo Ilan nenastřelil pouze tyč.

Po hodině hry to zkoušel střídající Bafetimbi Gomis, jeho střela lízla Landreauovu tyč. Hosté mohli skórovat díky útočníkovi Hoarauovi, nejaktivnějšímu muži na hřišti, který se ocitl v největší příležitosti PSG 13 minut před koncem utkání. Jenže stejně jako celý první poločas Hoarau i v této šanci neměl správnou mušku a zamířil vedle. Pařížské mužstvo tak utrpělo druhou porážku v sezóně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

psg vyhraje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele