15. kolo
22.11.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Mizérie St. Étienne pokračuje

St. Étienne ani naposedmé nedokázalo v Ligue 1 bodovat a nachází se na samém dně tabulky. Nice naopak stíhá vedoucí Lyon a díky jediné brance Echouafniho a získaným třem bodům minimálně do neděle obsadí skvělou druhou pozici.

Nice bylo už od začátku zápasu jasně lepším týmem, brankář Jeremie Janot se musel hodně ohánět proti pokusu Davida Hellebuycka z přímého kopu. Domácí kontrovali ve 14. minutě Ilanovým volejem z hranice vápna, a když už na jeho bombu neměl gólman Letizi, na brankové čáře ho pohotově zastoupil Habib Bamogo.

V 19. minutě přišel jediný gól zápasu. Echouafni si poradil s obráncem Varraultem, ocitl se sám před gólmanem Janotem, jemuž nedal z blízkosti vůbec žádnou šanci. St. Étienne se pokusilo vyrovnat po půlhodině hry, Gomisova rána z třiceti metrů však letěla těsně vedle Letiziho tyče.

Po přestávce Nice bránilo výsledek, domácí neměli šťávu se zápasem něco udělat. Snad jen když Gomis zpracoval dlouhý míč pro spoluhráče Hautcoeura, který pálil z voleje do rukavic Letiziho, hostům trochu zatrnulo. Jinak však St. Étienne opět předvedlo ten starý známý matný výkon.

Gomis byl nejnebezpečnějším mužem pro hostující obranu, ale štěstí mu nebylo přáno. Sám, nikým nehlídán, před brankářem hlavičkoval v největší šanci jenom mimo. Francouzský útočník byl v 83. minutě střídán Davidem Gigliottim, jenž měl poslední šanci utkání zvrátit. Letizi ovšem jeho pokus hlavou vyrazil do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele