8. kolo
05.10.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Monaco 2:0

Po ne zcela povedeném začátku stoupá St. Étienne tabulkou výše. Díky výhře nad Monakem, které navíc přeskočilo v tabulce, si v náročném programu připsalo třetí ligový zápas bez prohry. Hosté naopak ze tří kol získali pouhý bod.

Bafetimbi Gomis, jenž skóroval i dvakrát v pohárovém utkání proti izraelskému Hapoelu Tel Aviv, otevřel skóre utkání už po deseti minutách hry. Geoffrey Denis pak sedm minut před koncem pečetil výhru domácích.

V 11. minutě předvedlo St. Étienne rychlý protiútok po nevydařeném rohovém kopu Monaka. Dernis převzal míč, vřítil se hluboko do hřiště, přihrál Perrinovi, který našel levačkou skórujícího Gomise. Monacký gólman Stéphane Ruffier se pak jen ohlédl za střelou z 20 metrů od aktivního Dernise, jenž zavadila o jeho tyč.

Ve druhé půli měl střídající Paulo Machado velkou příležitost ke skórování, ale vracející se obránce hostů Dario Šimič nakonec míč odvrátil z brankové čáry pryč. Dobře hrající Dernis nakonec rozhodl o vítězství St. Étienne sedm minut před koncem. Perrin obral o míč Alonsa, Blaise Matuidi pak našel v běhu sedmadvacetiletého záložníka, který svou střelou o tyč zavlnil Ruffierovou sítí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele