3. kolo
23.08.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:0

Fotbalisté Nancy stále čekají na své první vítězství v novém ročníku Ligue 1. V zápase proti Toulouse nedokázal ani jeden tým vstřelil branku. Domácí tým dohrával posledních 13 minut utkání v deseti lidech, vyloučen byl Dia.

Dia sice na konci utkání oslabil svůj tým, ale byl to hlavně on, kdo v první půli zaměstnával brankáře Toulouse. Jeho gólový pokus ze 14. minuty hasil Carrasso na poslední chvíli. Hosté zahrozili po půlhodině hry, Mansare našel Bracigliana, jeho střelu z těsné blízkosti ale dokázal gólman Nancy na posledních chvíli vyrazit. Do konce první půle měl dvě dobře šance Fortune, ale skórovat nedokázal.

Jako blesk z čistého nebe přišla po hodině utkání šance Gignace, který orazítkoval tyč domácí svatyně. Nancy se v posledních snažilo strhnout vítězství na svou stranu, ale jejich naději překazil svým vyloučením Dia. Oba týmy si tak rozdělily bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele