9. kolo
18.10.2008 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - OGC Nice 1:2

Domácí Monaco se nachází ve výsledkové i herní krizi, tu mělo prolomit v sobotním zápase proti stejně se trápícímu Nice. Tomu se nepodařilo zvítězit ve čtyřech utkáních v řadě... Až nyní, proti dříve slavnému Monacu.

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Nice. Již v sedmé minutě se mohlo měnit skóre, skvěle zahraný přímý kop Ben Saada ale dokázal ještě lépe vyrazit domácí gólman Ruffier. Monaco si ani nevydechlo z úvodní velké šance hostů a už mělo v síti první gól. Loic Rémy zpracoval centr z levé strany a prodloužil míč na Bamoga, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté se tak už v 9. minutě ujali vedení.

Monaco si v průběhu první půle vypracovalo pár šancí, ani Camel Meriem, ani Park Chu-Young ale nedokázali jistého gólmana hostů překonat. To se jim podařilo až sedm minut před koncem první půle z pokutového kopu. Ten nařídil rozhodčí po faulu hostujícího obránce Diakiteho na pronikajícího Meriema. Autorem druhého gólu zápasu se stal obránce Leandro Cufre.

Fanoušci nemuseli na další změnu skóre dlouho čekat, deset minut po zahájení druhé půle se totiž hosté podruhé ujali vedení. David Helleybuck zahrál jeden ze svých skvělých přímých kopů, střela se odrazila od tyčky a nejpohotověji zareagoval hostující Fae, který dokázal míč vrátit zpět do branky.

Domácí hráči se ve zbývajících minutách k ničemu nezmohli a nadále tak klesají tabulkou. Knížecí klub prohrál již potřetí v řadě a v posledních čtyřech utkáních vstřelil pouze jednu branku a získal jediný bod.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele