17. kolo
08.12.2007 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Lille 1:0

Útočník Toulouse Elmander vstřelil jediný gól zápasu a rozhodl o hubeném vítězství domácích 1:0 nad týmem z Lille.

Pro Toulouse to bylo důležité vítězství, které mu pomohlo odpoutat se od sestupových příček. Domácí mohli otevřít skóre zápasu, míč si vyměnil Mansare se Sirieixem a druhý jmenovaný pořádně vystrašil brankáře Lille Sylvu. Na druhé straně střílel Lichsteiner, ale brankář Toulose byl připraven.

Druhou půli začaly oba týmy opatrně, nikdo nechtěl inkasovat gól. Světlý moment zápasu přišel v 68. minutě. Domácí ostrostřelec Elmander zpracoval Mansareho přihrávku a chladnokrevně zavěsil. Pro švédského útočníka to byla pátá branka během posledních tří zápasů. Fotbalisté Lille se snažili vyrovnat, ale domácí obrana statečně odolávala.

Pokud se v neděli podaří PSG zvítězit na půdě Auxerre, Lille klesne na sestupovou 18. příčku.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele