18. kolo
15.12.2007 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Stade Caen 1:2

Caen udivuje francouzský fotbal svými výsledky a díky dalšímu vítězství, tentokrát v Rennes, poskočilo na šesté místo. Tři body mu brankami zajistli Anthony Deroin a Juan Eduardo Eluchan.

Mohlo být však vše jinak, kdyby domácí proměnili na začátku utkání svou velikou příležitost. Jimmy Briand skvěle uvolnil Oliviera Thomerta, který před sebou měl už jen samotného brankáře. Jenže v souboji tváři v tvář znervózněl a poslal míč mimo. Zápas nepatřil mezi ty zajímavější a další šance byla k vidění až před koncem prvního poločasu. To se ozvali hosté. Eluchans si naběhl na parádní přihrávku Deroina, dokonce udělal kličku brankáři a před ním už jen byla prázdná branka. Jenže Eluchans nepochopitělně zívající klec netrefil. Domácí ještě stihli odpovědět odpovědět. Didot našel volného Brianda a jeho lob směřující do sítě na čáře odhlavičkoval hostující bek Sorbon. Stav po první půli tedy 0:0.

Po necelých dvaceti minutách druhé půle se fanoušci gólu konečně dočkali. Eluchans byl ve vápně faulován Stephanem Mbiou a proti Rennes se kopala penalta. Deroin neměl s jejím proměněním sebemenší potíže a poslal hosty do vedení. O pár minut později vyslal Grandin Eluchanse do brejku a ten střelou přes brankáře skoroval. Napravil tak svou ohromnou chybu z prvního poločasu, kdy netrefil prázdnou bránu a vedení hostů zvýraznil, 0:2. Domácí ho dokázali už jen korigovat, když se po Didotově přihrávce trefil Pagis. Konečný výsledek tedy 1:2.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele