35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Stade Rennes - Racing Strasbourg 3:0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Rennes a Štrasburkem. Domácí tým dokázal v závěru prvního poločasu nastřílet soupeři tři branky a s největší pravděpodobností "poslal" Štrasburk do druhé ligy. Dvěma brankami k tomu přispěl Pagis, který se trefil v rozmezí 12 minut.

Úvod zápasu nepřinesl žádnou zajímavou akci, zajímavé věci se začaly dít až po půlhodině hry. Domácí tým dokázal během několika málo minut vstřelit tři branky a tím vlastně rozhodl o osudu celého utkání. Ve 33. minutě poslal Danze perfektní přihrávku před branku a Pagis propálil vše, co mu stálo v cestě. Neuběhly ani dvě minuty a skóre se měnilo podruhé – Leroy zahrával nakrátko rohový kop, k míči se dostal Lemoine a z 15 metrů zajistil domácím dvougólové vedení. Definitivně do kolen poslal Štrasburk opět Pagis, který pár sekund před poločasovým hvizdem přidal třetí branku utkání. Agilní Pagis si vyměnil míč s Mbiou a chladnokrevně zavěsil.

Druhá půle se vysloveně dohrávala "z povinnosti", domácí s přehledem kontrolovali hru a hosté by se nejraději už viděli v kabině.

Fotbalisté Rennes stále bojují o evropské poháry, zatímco Štrasburk tápe – nevyhrál už osm zápasů v řadě a jeho účast v dalším ročníku Ligue 1 je značně nahnutá...

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele