28. kolo
08.03.2008 17:10 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 2:0

Paris Saint Germain nedokázal bodovat na půdě Rennes a odváží si porážku 0:2. První branku si vstřelili Pařížané sami, druhý zásah přidal pět minut po začátku druhé půle Briand.

Do první vážnější šance zápasu se dostal záložník hostů Diané, ale jeho hlavička mířila mimo tři tyče. Gól na kopačkách měli na druhé straně Thomert a Pagis, jejich šance v brance neskončily. První gól utkání padl ve 44. minutě, Leroy zahrával volný kop a Sakho si míč nešťastně srazil do vlastní sítě.

Druhou branku domácí přidali hned na začátku druhého poločasu, když využili chyby záložníka PSG Clementa. Pagis pohotově uvolnil Brianda, který s přehledem skóroval a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Za hosty mohl ještě snížit Pauleta, ale jeho střela z 83. minuty branku minula.

PSG se stále pohybuje na spodních příčkách tabulky, se ziskem 31 bodů mu zatím patří 17. pozice. Pokud ve večerním utkání uspěje Toulouse, Pařížané klesnou na sestupovou příčku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele