22. kolo
23.01.2008 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Olympique Nice 1:1

Nice prodloužilo sérii neporazitelnosti, která trvá už od 6. října. Tentokráte remizovalo na hřišti Rennes 1:1, když branky dávali Jimmy Briand a Anthony Modeste.

Ale začátek prozradil, že udržet neporazitelnost nebude dnes žádný lehký úkol. Do první šance domácích se dostal Lemoine, který obdržel skvělý míč od Mickaela Pagise, ale svojí střelou zrovna dvakrát Huga Llorise v brance Nice nevystrašil. S další šancí přišli domácí až ke konci první půle. Petter Hansson tečoval centr Oliviera Sorlina na volného Brianda, ten však na malém vápně zpanikařil a branku hostů přestřelil. První půle skončila výsledkem 0:0.

Druhý poločas načal stejně jako první aktivní Lemoine. Tentokrát se zastřeloval z dvaceti metrů a hostující Lloris v pohodě likvidoval. Chvíli nato se do šance dostal Briand, který neváhal a prostřelil gólmana - 1:0. Jenže radost domácích netrvala dlouho. Modeste poslal do horního rohu branky domácích parádní volej a srovnal skóre - 1:1. Hosté jakoby vycítili možnost naplno bodovat a dali se do plné ofenzívy. Nejprve David Hellebuyck trefil tyč a když ke konci utkání Simon Pouplin chytil nepříjemný pokus Modesteho, rozešla se obě mužstva smírně 1:1.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele