26. kolo
23.02.2008 17:10 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Stade Caen - AS Saint-Etienne 1:3

Velmi dobrý výkon a tři branky z prvního poločasu rozhodly o tom, že 3 body získalo mužstvo St. Etienne. Na třígólový příděl stačili domácí reagovat pouze jedinou brankou a ani na sedmý pokus nedokázali zvítězit. Dvěma přesnými zásahy se blýskl útočník hostů Dernis.

První gól utkání padl v 19. minutě. Domácí brankář Plante podcenil přímý kop Dernise a jeho dalekonosná střela zapadla přesně do branky. O osm minut později udeřil Gomis, pro kterého to byl 4. gól ve čtyřech utkáních. Devět minut před koncem přidal další branku Dernis, který využil skvělé přihrávky Feindouna a uklidil míč pod břevno.

Tři obdržené góly domácím týmem pořádně otřásly a Caen se zmohlo pouze na jedinou odpověď. Po hodině hry překonal brankáře hostů Vivianiho Compan, který využil rychlého brejku. Těsně před koncem mohl zkompletovat hattrick Dernis, ale gólmana Caen nepřelstil. Přesto si jeho tým odváží cenné tři body za výhru 3:1.

Caen patří 11. místo tabulky s 35 body, hosté ze St. Etienne jsou díky lepšímu skóre jsou o příčku výše.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele