12. kolo
28.10.2007 18:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

RC Lens - Stade Rennes 1:2

Pozdní branka Jerome Leroye, hráče Rennes, rozhodla o tom, že Racing Lens pokračuje v trápení. V nedělním zápase Racing nezískal opět ani bod a v tabulce je na ostudném devatenáctém místě.

Góly tohoto zápasu padaly výhradně ve druhém poločase. V padesáté minutě so do vedení dostali sice dostali domácí. Trefil se Olivier Monterrubio. Sylvain Wiltord ale o sedm minut pozdějí vyrovnal a Rennes nakonec brankou Leroye rozhodlo o svém vítězství. Tři body pro hosty znamenají další posun v tabulce. Rennes je nyní na třetím místě.

Rennes vlétlo do zápasu s vědomím, že zatím venku neprohráli, hodně svižně. Jimmy Briand centroval na začátku zápasu na Etienne Didota, jeho hlavičku zlikvidoval brankář Runje. Lens se do hry dostávalo pomalu. První šanci měl po půl hodině hry Monterrubio. Jeho střelu ale lapil Patrice Luzi. Rennes mělo ovšem příležitostí víc. Runje se měl co ohánět a právě jemu hráči Lens museli děkovat po střele Oliviera Sorlina za udržení bezbrankového stavu.

Tvrdá slova Papina, která pravděpodobně padala v kabině domácích o poločasové přestávce, nejspíše padla na úrodnou půdu. Nedlouho po příchodu ze šaten se totiž Racing ujal vedení. Po autu Erica Carriereho se k míči dostal Olivier Monterrubio a nechytatelně překonal brankáře Rennes. Radost hráčů a fanoušků Lens na Stade Felix-Bollaert ale netrvala dlouho. Stav vyrovnal Sylvain Wiltord. Obě strany poté prahnuly po vítězství. Vítězného gólu se dočkali hosté. Wiltord našel ve vápně Leroye, jeho střelu sice nejdříve vyrazil Runje, ale na dorážku již byl krátký. Lens prohrálo s Rennes 1:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele