6. kolo
28.11.2007 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

RC Lens - SM Caen 1:1

Fotbalisté Racingu Lens doma podruhé během jednoho týdne pouze remizovali 1:1. Po Lorientu si bod odváží také nováček z Caen.

Domácí začali aktivně a v úvodu pálil po centru Lacourta těsně mimo Demont. Až ve 33. minutě se o slovo přihlásili hosté, Jemaa poslal do šance Toudice a Runje měl plné ruce práce. Za domácí odpověděl Pieroni, proti jehož pokusu se zaskvěl Plante a ještě lepší zákrok předvedl hostující brankář dvě minuty před odchodem do kabin, když skvěle vychytal Demonta.

Domácí měli v první půli více ze hry a ve stejném duchu se nesl rovněž druhý poločas. V 67. minutě měl pořádnou porci smůly Dindane, jehož rána se odrazila od tyče a míč následně sebral Plante. Útočník z Pobřeží slonoviny se ale nakonec přece jenom dočkal, v 78. minutě odcentroval Demont a Dindane uklidil míč přesně k tyči - 1:0.

Racing Lens sahal po vítězství, nakonec se však musel spokojit s remízou. V 86. minutě totiž zahrával Florentin trestný kop a míč do sítě dopravil Sorbon - 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele